20210216
16 febrer 2021

Una noia perd un ull per l’impacte d’una bala de foam a les protestes per la detenció de Pablo Hasél

Vulneracions:El Centre Irídia i la manifestant que perd l’ull dret per l’impacte d’un projectil de foam durant les protestes contra la detenció de Pablo Hasél es querellen contra dos agents dels Mossos d’Esquadra per saltar-se els protocols de la policia catalana i disparar a la cara dels manifestants de manera intencionada. Uns mesos més tard, el jutjat admet la querella i els cita a declarar pel 14 d’octubre per un presumpte delicte de lesions amb l’agreujant de prevalença de caràcter públic. La citació es produeix considerant l’afectació de l’ull i l’incompliment dels protocols dels Mossos disparant directament a la cara dels manifestants.

Entrada 879
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí