20210214
14 febrer 2021

Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

Vulneracions:Arran de la inhabilitació del president Quim Torra i la manca d’acord per escollir un nou president, les eleccions van quedar convocades pel 14 de febrer. El PSC, amb Salvador Illa com a cap de llista, obté 33 diputats. ERC, amb Pere Aragonès com a cap de llista, també n’obté 33. Junts, amb Laura Borràs com a cap de llista, n’obté 32. Vox, amb Ignacio Garriga com a cap de llista, en treu 11. CUP, amb Dolors Sabater com a cap de llista, en treu 9. En Comú Podem, amb Jéssica Albiach com a cap de llista, n’obté 8. C’s, amb Carlos Carrizosa com a cap de llista, 6 i PP, amb Alejandro Fernández com a cap de llista, 3.

Entrada 875
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí