20210216
16 febrer 2021

Els Mossos d’Esquadra entren al Rectorat de la Universitat de Lleida i detenen Pablo Hasél

Vulneracions:Pablo Hasél s’havia tancat a la Universitat de Lleida el dia anterior amb altres activistes. Els Mossos d’Esquadra entren al rectorat de la Universitat de Lleida, l’emmanillen i el porten al Centre Penitenciari de Ponent a complir la seva pena de presó. Hasél crida: “Mai no ens aturaran, mai no ens derrotaran, mort a l’estat feixista.” Pablo Hasél complirà una pena de 9 mesos per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona i a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat. Freemuse i Amnistia Internacional, entre d’altres, condemnaran el seu empresonament. Es convoquen manifestacions arreu del país que acaben en diversos ferits i detinguts.

Entrada 877
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí