20210217
17 febrer 2021

El Tribunal Constitucional desestima per unanimitat el recurs d’empara presentat per l’exconsellera de Governació Meritxell Borràs contra la sentència del procés

Vulneracions:Borràs va ser condemnada pel Suprem a un any de presó, vuit mesos d’inhabilitació i una multa de 60.000 euros pel delicte de desobediència. La resolució del TC, amb Cándido Conde-Pumpido com a ponent –recusat pels presos i exiliats i que s’acabarà apartant de la causa més endavant-, avala la competència de la Sala Penal del Tribunal Suprem per jutjar els líders independentistes. Borràs decideix no recórrer contra la sentència al TEDH.

Entrada 880
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí