20210222
22 febrer 2021

Marcel Vivet compareix davant l’Audiència de Barcelona per la seva participació a “Holi Festival”

Vulneracions:El jove independentista de Badalona Marcel Vivet, acusat per la seva participació en la protesta en format “Holi Festival” el setembre de 2018, compareix davant l’Audiència Provincial de Barcelona. La Generalitat, que inicialment compartia el relat i les acusacions de la Fiscalia de desordres públics, atemptat contra l’autoritat (amb peticions de 4 anys i 9 mesos de presó), proposa descartar les acusacions de desordres públics i atemptat contra l’autoritat si Vivet admet el delicte de lesions (que reduiria la petició de pena a un any). Vivet no accepta la proposta d’acord perquè nega haver agredit l’agent durant les càrregues policials com manté l’acusació.

Entrada 882
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí