20210216
16 febrer 2021

El magistrat del Tribunal Constitucional Antonio Narváez demana abstenir-se de la deliberació dels recursos d’empara dels presos polítics

Vulneracions:El magistrat presenta un escrit als membres del tribunal després que els presos el recusessin en el marc de la sentència del judici del procés dictada pel Suprem i proposa excloure’s de la deliberació del cas. D’aquesta manera, el magistrat espera que la seva abstenció permeti “explicitar la independència i la imparcialitat del Tribunal Constitucional”. El ple del Constitucional accepta la seva decisió. Narváez havia qualificat l’1-O de “cop d’Estat encobert” a un col·loqui que s’havia celebrat a Granada l’any 2017.

Entrada 876
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí