20210128
28 gener 2021

Els líders independentistes recuperen el tercer grau i poc després se’ls hi revoca de nou

Vulneracions:La Generalitat acorda de nou la progressió al tercer grau per als presos de la causa de l’1-O. El tercer grau els permetrà participar a la campanya de les eleccions del 14-F al Parlament de Catalunya. La Fiscalia torna a recórrer la decisió l’endemà de les eleccions però aquest cop els jutges no suspenen el tercer grau mentre resolen el recurs. No obstant, el 9 de març el jutjat competent per al cas de Junqueras, Romeva, Turull, Forn, Rull, Sànchez i Cuixart revocarà el tercer grau i hauran de tornar a la presó i el 6 d’abril ho farà el jutjat competent per al cas de Bassa i Forcadell.

Entrada 872
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí