20191220
20 desembre 2019

Un jutjat de Barcelona tanca la pàgina web de l’ANC de Consum Estratègic de manera cautelar

Vulneracions:El 23 de juliol de 2019, Foment del Treball Nacional havia presentat una demanda contra l’ANC contra la iniciativa. Ara, el Jutjat Mercantil número 11 de Barcelona n’ordena el tancament i el cessament de cap activitat que en suposi la difusió com a mesura cautelar. El jutjat considera, entre d’altres coses, que l’ANC havia posat en marxa uns mitjans materials i personals que inciten a la discriminació i això no pot quedar emparat per la llibertat d’opinió. La web de l’ANC de Consum Estratègic buscava, segons l’entitat, promoure empreses alternatives a les que havien participat a la campanya de la por. La web contenia així doncs un registre de consumidors, empreses i serveis que responien als valors republicans i un cercador.

Entrada 739
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí