20191219
19 desembre 2019

La Fiscalia demana l’arxivament de la investigació de les càrregues policials del referèndum de l’1-O

Vulneracions:La Fiscalia demana el sobreseïment de la causa oberta al Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona que investiga les càrregues de la Policía Nacional als col·legis electorals de Barcelona durant el referèndum de l’1-O perquè considera que els agents van “fer ús de la força legítima i proporcionada”. Demana en canvi que s’obri judici a 7 agents concrets per delictes de lesions lleus en relació a cops i puntades de peu i que continuï la instrucció del cas de Roger Español, que va perdre un ull aquell dia a causa d’una pilota de goma. El jutjat rebutja la petició de la Fiscalia i aquesta ho recorre davant l’Audiència Provincial de Barcelona.

Entrada 736
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí