20191218
18 desembre 2019

Manifestants envolten el Camp Nou seguint la crida del Tsunami Democràtic

Vulneracions:El Tsunami Democràtic convoca a envoltar el Camp Nou durant el partit del Barça contra el Reial Madrid. Milers de manifestants acudeixen a la manifestació i els Mossos d’Esquadra duen a terme càrregues i 14 detencions. Les càrregues acaben amb 64 ferits i atesos pel Servei d’Emergències. Un dels detinguts, Brian Bartés, acaba condemnat al març de 2022 a un any i mig de presó pel delicte atemptat contra l’autoritat, amb la Generalitat d’acusació particular. A l’abril de 2023, el TSJC li redueix la pena de multa, però li manté la pena de presó. Emili Perelló, un altre dels manifestats, serà condemnat a 1 any i 6 mesos de presó per aquests fets.

Entrada 734
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí