20191223
23 desembre 2019

Comencen les peticions d’indult per als condemnats a la sentència de l’1-O

Vulneracions:L’advocat Francesc Jufresa envia al Ministeri de Justícia una sol·licitud d’indult per als 12 condemnats a la sentència del procés, és a dir per als condemnats a penes de presó (Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Dolors Bassa, Joaquim Forn, Josep Rull, Carme Forcadell, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart) i per a Meritxell Borràs, Carles Mundó i Santi Vila. L’advocat considera que la sentència presenta greus problemes no resolts de manca d’imparcialitat a la fase d’instrucció i per part de la Sala Penal del Tribunal Suprem, a banda d’una greu afectació a la proporcionalitat de la pena. El 15 de juny de 2020, la UGT també el demana per a Bassa. El 24 d’agost de 2020, els expresidents del Parlament Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert el demanen per a Forcadell. Altres individus i organitzacions també demanen l’indult, com la Fundació Catalana de l’Esplai per a Turull.

Entrada 740
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí