20191230
30 desembre 2019

L’Advocacia de l’Estat demana al Suprem que permeti a Junqueras anar al Parlament Europeu i que demani un suplicatori

Vulneracions:L’Advocacia es pronuncia sobre com aplicar la sentència del Tribunal de Justícia de la UE de 19 de desembre que estableix que Oriol Junqueras és eurodiputat i gaudeix d’immunitat des de la proclamació dels resultats de les eleccions al Parlament Europeu, i considera que se li ha de permetre prendre possessió de la seva acta d’eurodiputat i que és necessari demanar l’aixecament de la seva immunitat al Parlament Europeu per poder aplicar la condemna imposada pel Suprem en la causa de l’1-O. La Fiscalia, per la seva banda, demana que s’executi la sentència directament i Junqueras sigui inhabilitat com a eurodiputat.

Entrada 743
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí