20200713
13 juliol 2020

The Guardian revela que el president del Parlament de Catalunya Roger Torrent i l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel han estat víctimes d’espionatge mitjançant el programari Pegasus

Vulneracions:La investigació, duta a terme de manera conjunta per The Guardian i El País i també amb el grup de recerca de la Universitat de Toronto CitizenLab, revela que, a més a més del president del Parlament Roger Torrent (ERC), també Anna Gabriel (CUP) i Jordi Domingo (activista) han estat víctimes d’espionatge polític. Malgrat que el govern espanyol nega tenir-hi res a veure, Pegasus és un programari d’espionatge que només pot ser comprat per estats.

Entrada 807
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí