20200715
15 juliol 2020

Quatre agents dels Mossos d’Esquadra declaren davant el jutge per maltractar manifestants durant les protestes postsentència

Vulneracions:Quatre agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra declaren davant el Jutjat d’Instrucció número 25 de Barcelona com a investigats per presumptes delictes de lesions i contra la integritat moral contra els joves de Parets del Vallès David Pérez i l’Àlvaro Alierta quan van ser detinguts a Barcelona durant les protestes contra la sentència del judici del procés. Tots dos joves van patir cops i talls al cos durant la detenció. El 18 de maig del 2021 l’Audiència de Barcelona estima el recurs presentat pels dos joves contra l’arxivament de les diligències contra els quatre agents i reobre la causa argumentant, en una interlocutòria, que hi ha indicis “clars i suficients” de delictes de lesions i contra la integritat moral.

Entrada 809
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí