20200721
21 juliol 2020

El TC avala la suspensió dels presos com a diputats del Congrés

Vulneracions:El Ple del Tribunal Constitucional avala per unanimitat la decisió de la Mesa del Congrés de Diputats de 24 de maig de 2019 de suspendre com a diputats a Jordi Sànchez (21 de juliol) i a Josep Rull i Jordi Turull (17 de desembre) emparant-se en la seva condició de processats per un delicte de rebel·lió i sense que ho acordés cap tribunal. La Mesa del Congrés també havia suspès a Oriol Junqueras i la del Senat a Raül Romeva. Tot i que el Tribunal Suprem va acabar descartant una condemna de rebel·lió per manca de violència, el fet de mantenir-los processats per aquest delicte havia permès excloure’ls dels seus càrrecs públics abans de la condemna.

Entrada 811
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí