20200706
6 juliol 2020

El jutge que investiga Quim Torra per no retirar la pancarta “llibertat presos polítics” obre diligències per un possible delicte de desobediència

Vulneracions:Carlos Ramos, jutge instructor de la investigació del TSJC contra el president Quim Torra per no haver retirat, de la façana de l’edifici de la Generalitat, la pancarta amb el lema “llibertat presos polítics” i un llaç groc ordenada per la Sala del Contenciós del mateix tribunal arran de la demanda de l’associació Impulso Ciudadano, decideix obrir diligències prèvies per un possible delicte de desobediència. L’instructor accepta també la personació d’Impulso Ciudadanocom a acusació popular. El 23 de setembre, Torra compareixerà davant de l’instructor i s’acollirà al dret a no declarar.

Entrada 805
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí