20200702
2 juliol 2020

L’Audiència Provincial de Girona deixa en llibertat els joves Ibrahim Afkir i Charaf Fadlaoui, acusats de tirar una pedra contra una furgoneta dels Mossos durant les protestes contra la sentència del procés

Vulneracions:L’Audiència deixa en llibertat, a l’espera de sentència, els joves Ibrahim Afkir i Charaf Fadlaoui que estaven a Puig de les Basses acusats de presumptes delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat, lesions i danys, per suposadament haver tirat una pedra contra una furgoneta de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra i ferir-ne el conductor i el copilot durant les protestes contra la sentència del procés. Els joves duien 8 mesos en presó preventiva. Fiscalia els demanava 9 anys de presó i la Generalitat, tres i mig. El 22 de juliol, el mateix tribunal absol els dos joves de tots els delictes argumentant que no hi ha suficients proves per condemnar-los.

Entrada 803
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí