20200630
30 juny 2020

Operació Judes: declaren quatre nous investigats i són posats en llibertat

Vulneracions:L’Audiència Nacional deixa en llibertat amb càrrecs i sense mesures cautelars quatre noves persones, investigades per pertinença a organització terrorista, en el marc de l’Operació Judes. Les declaracions dels membres del CDR Esther Garcia, Sònia Pascual, Rafael Joaquin Delgado i Queralt Casòliva es duen a terme de manera telemàtica des dels jutjats de Sabadell i Mollet. El 21 de juliol també hi declararan David Budria i Clara Borrero, els dos únics activistes detinguts el 23 de setembre de 2019 que no van entrar a la presó, i seran deixats en llibertat sense mesures cautelars.

Entrada 799
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí