20200625
25 juny 2020

La Fiscalia demana 3 anys de presó pels dos Mossos que acompanyaven Carles Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya

Vulneracions:S’acusa els dos agents d’un delicte d’encobriment per acompanyar el president a l’exili en el seu trajecte en cotxe cap a Bèlgica procedent de Finlàndia, on havia impartit una conferència a la Universitat de Hèlsinki. A l’agost, l’Audiència Nacional va confirmar l’arxivament del cas contra els altres dos acompanyants, l’historiador Josep Lluís Alay i l’empresari Jami Matamala, ambdós amics del president a l’exili. Alay també va ser detingut per la policia espanyola i deixat en llibertat amb càrrecs al mateix moment que els altres dos Mossos. La Fiscalia de l’Audiència Nacional, no obstant, manté l’acusació pels dos agents.

Entrada 798
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí