20200630
30 juny 2020

S’inicia el judici contra els dos joves acusats d’haver tirat una pedra contra una furgoneta dels Mossos durant les protestes contra la sentència del procés

Vulneracions:Els joves Ibrahim Afkir i Charaf Fadlaoui seuen al banc dels acusats pels presumptes delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat, lesions i danys, per haver tirat una pedra contra una furgoneta de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra a Girona i ferir-ne el conductor i el copilot durant les protestes contra la sentència del procés. La Fiscalia demana nou anys de presó, la seva expulsió de l’Estat un cop hagin complert dues terceres parts de la condemna, una multa de 7.000 euros per a cadascun, i una indemnització conjunta de 900 euros. La Generalitat, que fa d’acusació particular, demana tres anys i mig de presó pels acusats. Els joves duen 9 mesos en presó provisional.

Entrada 800
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí