20180410
10 abril 2018

Sis detinguts per envoltar el Parlament durant l’intent d’investidura de Puigdemont

Vulneracions:Els Mossos d’Esquadra detenen 6 persones a Malgrat de Mar (2), Solsona, Òrrius, Arenys de Mar i el Pont de Vilomara pels presumptes delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics per envoltar el Parlament el 30 de gener, quan estava previst celebrar el ple d’investidura de Carles Puigdemont. Queden en llibertat amb càrrecs el mateix dia per la tarda. L’Assemblea Nacional Catalana havia convocat una concentració a l’avinguda de Lluís Companys de Barcelona, després que el parc de la Ciutadella fos tancat per motius de seguretat. No obstant, després de conèixer la decisió de Torrent de suspendre el ple, centenars de manifestants van trencar el cordó de seguretat i es van concentrar durant hores davant el Parlament. L’ANC va desconvocar la protesta a la tarda, però alguns participants en la protesta van seguir al lloc i van intentar acampar per exigir a Torrent que permetés el ple i s’investís Puigdemont a distància.

Entrada 430
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí