20180412
12 abril 2018

L’Audiència Nacional prohibeix a Tamara Carrasco de sortir del seu municipi

Vulneracions:El jutge d’instrucció de l’Audiència Nacional imputa a Tamara Carrasco “només” un delicte de desordres públics i la deixa en llibertat, tot i que li imposa una prohibició de sortir del seu municipi (Viladecans), a més de compareixences setmanals al jutjat de guàrdia. D’aquesta manera, descarta la imputació per rebel·lió i terrorisme i la presó provisional que demanava la Fiscalia. La Fiscalia recorre la decisió del jutge davant la Sala Penal de l’Audiència Nacional. El 4 de juny, la Sala Penal de l’Audiència Nacional confirmarà la decisió del jutge instructor i les mesures cautelars dictades.

Entrada 432
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí