20180416
16 abril 2018

El jutjat arxiva la causa contra els alcaldes de Callús i Fonollosa però envia a Jordi Pessarrodona a judici

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 2 de Manresa arxiva provisionalment la causa oberta contra l’alcalde de Callús Joan Badia, per un delicte de desobediència davant la Guardia Civil durant les càrregues pel referèndum de l’1-O. La Fiscalia s’havia manifestat a favor del l’arxivament de la causa per manca de prova incriminatòria o indicis suficients per mantenir l’acusació. El març del 2019, el mateix jutjat també arxiva la causa oberta contra l’alcalde de Fonollosa Eloi Hernàndez argumentant que aquest no havia estat notificat de la suspensió del referèndum per part del Tribunal Constitucional. En canvi, la jutgessa sí que envia l’altre investigat, Jordi Pesarrodona, a judici per desobediència greu.

Entrada 436
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí