20180412
12 abril 2018

Arxiven la causa contra el hacktivista de Reus que havia replicat les webs del referèndum

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 4 de Reus arxiva la causa per desobediència contra un jove reusenc per haver replicat webs del referèndum. El motiu de l’arxiu és que no existia cap ordre judicial directa que prohibís replicar les pàgines web. Es tracta del primer arxiu d’una causa per clonar webs del referèndum en el marc de l’operació iniciada pel Jutjat d’Instrucció de Paterna i que havia quedat dividida en una vintena de causes als jutjats dels partits judicials dels diferents investigats. L’11 de juny queda arxivada la causa contra el coordinador general de Pirates de Catalunya, Enric Pineda, investigat pel mateix delicte.

Entrada 431
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí