20180410
10 abril 2018

La Policia Nacional persegueix una veïna de Tarragona per penjar una pancarta al balcó

Vulneracions:La Policia Nacional denuncia la tarragonina Olga Ricomà, filla del portaveu d’ERC Pau Ricomà, per un presumpte delicte d’incitació a l’odi. Se la persegueix per penjar una pancarta al balcó de casa seva amb el lema “Police go home” en protesta contra la violència policial durant el referèndum de l’1-O. També se l’acusa de difondre la foto de la pancarta per les xarxes socials. El Jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona la cita a declarar com a investigada l’onze d’abril. La seva defensa presenta un escrit al mateix jutjat per demanar el sobreseïment de la causa argumentant que els fets s’emparen en la llibertat d’expressió.

Entrada 428
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí