20180407
7 abril 2018

Jordi Sànchez torna a intentar ser investit president de la Generalitat

Vulneracions:Després d’una nova ronda de consultes amb els grups, Roger Torrent proposa de nou Jordi Sànchez com a candidat a la presidència de la Generalitat. El dia 9 d’abril, Torrent convoca el ple d’investidura per al dia 13 i demana al magistrat Pablo Llarena que adopti mesures perquè Sànchez es pugui sotmetre al debat d’investidura. Sànchez presenta el dia 10 un escrit a Llarena demanant la seva posada en llibertat i alternativament un permís especial per acudir a la investidura o que se li permeti dur a terme el debat per videoconferència d’acord amb la resolució del Comitè dels Drets Humans de l’ONU.

Entrada 426
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí