20181001
1 octubre 2018

Se celebra el primer aniversari de l’1-O i es convoquen protestes i manifestacions arreu del país

Vulneracions:Les protestes inclouen talls a diverses infraestructures com l’AP-7, les vies de l’AVE a Girona i diversos carrers cèntrics de Barcelona com la Via Laietana, especialment arran de mobilitzacions estudiantils, que inclouen un encadenament a la Borsa de Barcelona. Uns quants activistes també despengen la bandera espanyola de la Subdelegació de la Generalitat a Girona. A la tarda, la manifestació unitària culmina amb una concentració dels CDR davant del Parlament, en la qual finalment aquests últims trenquen el cordó policial dels Mossos d’Esquadra i arriben fins a la porta de la institució. Els Mossos carreguen contra els manifestants per desallotjar-los.

Entrada 516
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí