20180929
29 setembre 2018

Es celebra la manifestació “Holi Festival” contra Jusapol

Vulneracions:Arran convoca una manifestació amb el lema “Holi Festival” que té per objectiu tenyir de colors els manifestants de Jusapol, un sindicat policial que ha convocat una concentració per homenatjar la violència policial de l’1-O. Unes 1.000 persones responen a la convocatòria de Jusapol, entre els que s’hi trobaven dirigents de Cs, i uns 6.000 manifestants independentistes omplen la plaça Sant Jaume de Barcelona. Després de càrregues policials per part de Mossos d’Esquadra que culminen amb 14 ferits lleus, la policia informa d’un balanç de 6 detinguts i un investigat. Arran d’aquesta manifestació es condemnarà a Marcel Vivet i s’acusarà Adrià Catasús pels mateixos fets.

Entrada 515
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí