20210311
11 març 2021

Meritxell Serret torna de l’exili i es persona al Tribunal Suprem

Vulneracions:L’exconsellera d’Agricultura Meritxell Serret, que residia a Bèlgica des de novembre de 2017, està processada en la causa de l’1-O pels delictes de malversació i desobediència des del març del 2018 però després de la sentència del 14 d’octubre de 2019, el magistrat instructor Pablo Llarena no havia reemès l’euoordre en contra seva, a diferència del cas de l’exconseller de Cultura Lluís Puig, processat pels mateixos delictes. El mateix dia, el Suprem la deixa en llibertat sense mesures cautelars, la cita a declarar per al 30 d’abril i ja anticipa que el processament per malversació podria decaure. El delicte de desobediència no comporta penes de presó i podria permetre el trasllat de la causa al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Serret és diputada del Parlament), com en el cas de Mireia Boya i els membres de la Mesa, només condemnats per desobediència.

Entrada 889
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí