20210309
9 març 2021

El Tribunal Suprem absol José Téllez per haver retornat uns cartells confiscats per la Guàrdia Urbana

Vulneracions:El regidor de Guanyem Badalona en Comú i militant de la CUP José Téllez declara el 23 de febrer davant el Tribunal Suprem. Se l’acusava de delictes de desobediència i obstrucció a la justícia per haver agafat uns cartells de campanya d’un cotxe de la Guàrdia Urbana de Badalona, inicialment confiscats pels agents, i haver-los retornat als activistes d’Òmnium. En aquell moment Téllez era tercer tinent d’alcaldia i responsable de les àrees d’Hisenda, Patrimoni i Recursos Humans del govern municipal durant el govern de Dolors Sabater. El TS el va citar després d’haver admès a tràmit el recurs de cassació presentat per la Fiscalia contra la sentència absolutòria dictada per l’Audiència de Barcelona.

Entrada 887
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Institucions
Organitzacions
Tribunals

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí