20210311
11 març 2021

El Tribunal Suprem desestima els recursos de l’expresident Quim Torra contra les sancions de la JEC

Vulneracions:La Sala del Contenciós del Tribunal Suprem desestima els recursos de l’expresident de la Generalitat Quim Torra contra les tres sancions imposades per la Junta Electoral Central per vulnerar la neutralitat durant la campanya de les eleccions generals d’abril del 2019. Les sancions s’havien imposat per l’exhibició de llaços grocs en edificis públics i pel missatge institucional i una felicitació per la Diada de Sant Jordi, aquestes darreres arran de la denúncia de Ciudadanos i el PSC, respectivament. El 24 de juliol, la JEC executarà les sancions, que sumen un total de 8.500 €.

Entrada 888
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí