20180627
27 juny 2018

Llarena confirma la interlocutòria de processament i demana una fiança de 2,1 milions d’euros a la causa contra els líders de l’1-O

Vulneracions:Un cop desestimats pel Tribunal Suprem els recursos en contra de la seva interlocutòria de processament, el magistrat Pablo Llarena dicta una providència declarant la fermesa de la interlocutòria de processament. Aquesta providència és recorreguda davant el propi instructor per Toni Comín i Meritxell Serret, que entenen que la interlocutòria no és ferma respecte d’ells perquè no hi estaven personats quan es va dictar i no n’han estat notificats. En la providència, Llarena també requereix als exmembres del Govern que facin efectiva la fiança solidària de 2,1 milions d’euros en garantia de la responsabilitat civil que es pugui derivar del procediment. La fiança és assumida per la Caixa de Solidaritat.

Entrada 484
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí