20180628
28 juny 2018

S’inicien els tràmits per procedir al trasllat dels presos de l’1-O a Catalunya

Vulneracions:El magistrat del Suprem Pablo Llarena, en resposta a les sol·licituds de les presons de Soto del Real (on es troben Jordi Cuixart i Jordi Sànchez) i d’Alcalá Meco (on es troben Carme Forcadell i Dolors Bassa) confirma que no hi ha cap inconvenient processal al trasllat dels presos a centres situats a Catalunya i recorda que, en tot cas, la decisió correspon a la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries, depenent del Ministeri d’Interior. Per la seva banda, el ministre de l’Interior, Grande-Marlaska, confirma que s’han iniciat els tràmits per procedir al trasllat dels presos a Catalunya. Pel que fa als presos que es troben a Estremera, Llarena confirma el 29 de juny que no hi ha motius processals en contra del trasllat d’Oriol Junqueras i Raül Romeva i, el 3 de juliol, de Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn que havien fet la sol·licitud més tard.

Entrada 485
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí