20180703
3 juliol 2018

L’Audiència Provincial de Barcelona reclama al Jutjat del 13 que aclareixi si al juliol del 2017 investigava l’organització del referèndum

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Barcelona admet parcialment el recurs del Col·lectiu Drets contra la inadmissió de la querella contra la Guardia Civil pels interrogatoris als alts càrrecs de la Generalitat de juliol de 2017 en relació a l’organització del referèndum. En concret, l’Audiència considera que els agents podrien haver incorregut en un delicte de falsedat documental en indicar en les citacions i en les actes policials que els interrogatoris es feien en el marc de la causa del Jutjat d’Instrucció 13. Per tant, ordena al Jutjat d’Instrucció 13 que confirmi si al juliol de 2017 estava investigant l’organització del referèndum i si havia ordenat les diligències policials. No obstant, l’Audiència confirma la inadmissió de la querella pel que fa a la resta de fets, relacionats amb com es van dur a terme els interrogatoris.

Entrada 486
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí