20180705
5 juliol 2018

El Parlament aprova una resolució per reiterar els objectius de la resolució sobre l’inici del procés d’independència

Vulneracions:El Parlament de Catalunya aprova amb els vots favorables de JxCat, ERC i CUP la resolució sobre la normativa del Parlament anul·lada pel TC que reitera els objectius de la resolució sobre l’inici del procés d’independència de Catalunya, aprovada el 9 de novembre de 2015 i declarada inconstitucional per la sentència del TC 259/2015. En Comú Podem vota en contra de la reiteració dels objectius de la resolució però s’abstè o vota a favor d’alguns altres punts. Ciudadanos, PSC i PP no participen a la votació. La Mesa del Parlament havia admès a tràmit la resolució el 26 de juny, tot i l’advertència dels lletrats de la cambra.

Entrada 488
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí