20180706
6 juliol 2018

El jutjat arxiva la causa penal pel tall del coll d’Ares durant la vaga general del 8-N

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 1 de Ripoll arxiva provisionalment la causa contra els cinc càrrecs electes de la CUP i ERC Mariona Baraldés, Santi Llagostera, Carme Freixa, Núria Pérez i Roger Bosch. La jutgessa, seguint la petició del fiscal, ha descartat el delicte de desordres públics per participar al tall del Coll d’Ares durant la vaga general del 8-N. El Jutjat remet la causa a la subdelegació del govern a Girona per obrir un expedient sancionador argumentant que tot i que no hi va haver violència cap a persones ni béns materials els càrrecs electes poden haver infringit la Llei Mordassa.

Entrada 490
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí