20180626
26 juny 2018

La Mesa del Parlament es desentèn dels lletrats i admet a tràmit una resolució per reiterar els objectius de la resolució sobre l’inici del procés d’independència

Vulneracions:La Mesa admet a tràmit una proposta de resolució de la CUP sobre la normativa del Parlament anul·lada pel TC on proposa que el Parlament de Catalunya reiteri els objectius de la resolució sobre l’inici del procés d’independència de Catalunya, aprovada el 9 de novembre de 2015 i declarada inconstitucional per la sentència del TC 259/2015. Els lletrats del Parlament havien advertit que la resolució contravenia la sentència del TC i C’s i PSC presentaran més endavant recursos d’empara contra l’acord d’admissió a tràmit.

Entrada 483
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí