20180620
20 juny 2018

L’alcaldessa de Berga Montserrat Venturós és condemnada per desobediència

Vulneracions:El Jutjat Penal número 2 de Manresa condemna l’alcaldessa de Berga Montserrat Venturós (CUP) a una pena de 6 mesos d’inhabilitació i a 3 mesos de multa pel delicte de desobediència. Al 2017, l’Audiència de Barcelona havia reobert el cas arran d’un recurs de la Fiscalia contra l’arxivament de la causa pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Berga. El Jutjat la condemna per haver desatès les ordres de la Junta Electoral de Zona de despenjar les estelades de l’Ajuntament durant la campanya electoral a les eleccions del Parlament de Catalunya del 27 de setembre de 2015 i a les eleccions generals del 20 de desembre de 2015. L’alcaldessa recorre inicialment la sentència però decideix finalment retirar el recurs i per tant aquesta esdevé ferma.

Entrada 480
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí