20220626
26 juny 2022

L’exmembre del Jovent Republicà Enric Pérez denuncia a La Directa que agents del Departament de Seguretat Nacional van intentar captar-lo com a confident

Vulneracions:Enric Pérez explica com durant tres mesos dos suposats agents del Departament de Seguretat Nacional espanyol van intentar captar-lo. Pérez relata com va mantenir dues reunions presencials amb aquests agents i que haurien intercanviat nombrosos missatges amb el jove independentista. L’objectiu hauria estat guanyar-se la seva confiança a fi de recaptar informació sobre el Jovent Republicà – les joventuts d’ERC – i de Batec, un moviment independentista que existeix revertir els incompliments en trens de rodalia de Catalunya. El Departament de Seguretat Nacional espanyol és una oficina creada l’any 2012 com a òrgan de treball en temes de seguretat, sota el control directe de Gabinet de Presidència, i finament, del president del govern espanyol Pedro Sánchez.

Entrada 1066
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí