20220627
27 juny 2022

Citen a declarar Josep Lluís Alay com a investigat per un presumpte delicte de revelació de secrets

Vulneracions:El jutge del Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona Joaquín Aguirre, que instrueix el cas Volhov, cita com a investigat al cap de l’Oficina del president Puigdemont Josep Lluís Alay per un presumpte delicte de revelació de secrets. Segons un informe de la Guardia Civil, Alay va demanar una captura de pantalla a un agent dels Mossos d’Esquadra a fi de veure si es mantenia efectiu el control específic que hi ha contra ell i aquest li va enviar. Aguirre també cita a declarar a l’agent dels mossos que suposadament va enviar la informació com a investigat pel mateix delicte.

Entrada 1067
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí