20230214
14 febrer 2023

L’Audiència Provincial de Barcelona ordena d’investigar Albert Royo pel 9-N

Vulneracions:La Fiscalia Anticorrupció havia demanat d’investigar per malversació a Royo per unes despeses del 9-N, en el marc de la causa del Jutjat d’Instrucció número 18, que investiga la política exterior de la Generalitat entre 2011 i 2017. El Jutjat havia decidit d’arxivar aquesta part de la investigació, pel delicte de malversació, atès que la condemna del 9-N no va condemnar ni a Mas, Ortega i Rigau per aquest delicte. Tanmateix, la Fiscalia va recórrer en contra de la decisió, i ara l’Audiència Provincial de Barcelona ha decidit que s’investiguin aquestes despeses, malgrat ja existeix sentència ferma respecte del 9-N. Les despeses consistirien en viatges de vuit parlamentaris europeus i la producció de vint vídeos per a promocionar la consulta.

Entrada 1147
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí