20220630
30 juny 2022

L’Audiència Provincial de Barcelona demana al jutge Joaquín Aguirre que justifiqui la investigació patrimonial de Josep Lluís Alay

Vulneracions:El Ministeri Fiscal havia recorregut la resolució de Joaquín Aguirre, el jutge del Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona que investiga l’Operació Volhov, al considerar-la prospectiva i demanava també l’arxivament de la investigació. Aguirre raonava que Alay havia estat el successor a la Diputació de Barcelona del cap de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament sobre qui sí existeixen indicis delictius i que sota el mandat d’Alay s’havien acabat alguns expedients que són objecte de la investigació. L’Audiència Provincial de Barcelona no considera la investigació prospectiva i no en decreta l’arxivament, però anul·la la resolució d’Aguirre i considera que aquesta exigia major de motivació a fi de garantir el dret de defensa de l’investigat.

Entrada 1072
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí