20180601
1 juny 2018

L’Audiència Nacional condemna els joves d’Altsasu a penes de presó d’entre 2 i 13 anys de presó

Vulneracions:Se’ls condemna per delictes de lesions, desordres públics i amenaces amb agreujant d’abús de superioritat i d’odi pel fet que aquestes agressions “es van comentre per motius ideològics i d’animadversió a la Guardia Civil”. El tribunal desestima, així, condemnar-los per un delicte de terrorisme tal com sol·licitava la Fiscalia. Quatre dies més tard, la Guardia Civil deté 4 dels 8 condemnats que estaven en llibertat provisional i l’Audiència Nacional en decreta l’entrada a presó provisional per l’existència de risc de fuga. La Fiscalia recorre la sentència davant la Sala d’Apel·lacions del mateix tribunal per tornar a sol·licitar la condemna per delictes de terrorisme. Els condemnats recorren també la sentència.

Entrada 468
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí