20180531
31 maig 2018

L’actor Toni Albà torna a declarar, després d’una primera ocasió el 30 de gener de 2018, davant el Jutjat d’instrucció número 5 de Vilanova i la Geltrú com a investigat

Vulneracions:Ho fa després que la causa hagi estat ampliada en relació a nous tuits publicats entre l’octubre de 2017 i febrer de 2018, els quals el jutjat considera que són presumptament constitutius d’un delicte d’injúries amb publicitat contra les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, el Ministeri Fiscal, i l’Administració de Justícia. Els tuits anaven dirigits principalment a la Guardia Civil i Policía Nacional i a la magistrada de l’Audiència Nacional Carmen Lamela. La Fiscalia demana al jutge que declari la causa com a complexa, fet que allargaria el període d’investigació fins a 18 mesos, però la defensa de Toni Albà s’hi oposa i reclama que s’arxivi la causa. El jutge no accedeix a la pròrroga i acorda, en data 6 de juny de 2018, seguir el procediment tot concloent-ne la instrucció.

Entrada 467
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Casos
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí