20180529
29 maig 2018

Rajoy rebutja la petició de Torra de publicar el nomenament dels consellers

Vulneracions:El Ministeri de Presidència envia una carta al secretari de govern en què informa que no es procedirà a la publicació del decret de nomenament dels consellers, en base a un informe de l’Advocacia de l’Estat. El president Quim Torra signa un nou decret de nomenament substituint Josep Rull, Jordi Turull, Toni Comín i Lluís Puig, i anuncia una querella contra Mariano Rajoy per prevaricació. L’1 de juny, es publica al DOGC el decret de nomenament i l’endemà el govern pren possessió, de manera que queda aixecat automàticament l’aplicació de l’article 155 i la intervenció del govern de la Generalitat.

Entrada 466
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí