20180606
6 juny 2018

Llarena rebutja les recusacions contra ell mateix presentades per Comín, Serret i Forcadell

Vulneracions:Toni Comín i Meritxell Serret demanen per primera vegada personar-se en la causa dels líders de l’1-O seguida al Tribunal Suprem i insten la recusació del magistrat Pablo Llarena per “tenir un plet pendent amb les parts”, en relació a la demanda civil presentada a Bèlgica. El propi Llarena la rebutja i Comín i Serret presenten un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional, que l’admetrà a tràmit el 18 de desembre. També Carme Forcadell havia presentat un escrit de recusació contra Llarena l’1 de juny, que aquest també inadmet. Després de presentar diversos escrits al propi Llarena perquè admeti a tràmit el recurs, finalment presentarà un recurs d’empara (el 18 de juliol) que el TC admetrà a tràmit (el 6 de setembre).

Entrada 471
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí