20180328
28 març 2018

La policia espanyola deté Josep Lluís Alay i els Mossos d’Esquadra que acompanyaven el president Carles Puigdemont en el moment de la seva detenció a Alemanya

Vulneracions:El 28 de març, i a sol·licitud de la fiscalia de l’Audiència Nacional, l’historiador i amic de Puigdemont, Josep Lluís Alay, i els dos Mossos que l’acompanyaven, són detinguts per la policia espanyola i posteriorment posats en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte d’encobriment. Se’ls investiga per acompanyar el president Carles Puigdemont quan aquest acabava de creuar en cotxe la frontera entre Dinamarca i Alemanya durant el viatge de retorn d’una conferència que havia fet a la Universitat de Hèlsinki.

Entrada 419
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí