20180327
27 març 2018

Els Mossos d’Esquadra agredeixen brutalment un bomber durant el tall de l’A-2 a Soses i el denuncien

Vulneracions:Els CDR convoquen un tall a l’A-2 a l’altura de Soses per protestar contra la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya. Els Mossos d’Esquadra reprimeixen la manifestació, agredeixen i, entre d’altres coses, asfixien el bomber Joan Domènech i aquest perd el coneixement durant uns minuts. Joan Domènech passarà mesos de baixa. Domènech presenta una querella contra els Mossos d’Esquadra pels delictes de tortures, lesions i el delicte d’omissió del deure de socors, però acabarà arxivada. Tanmateix, els Mossos d’Esquadra denuncien Domènech pels delictes de danys, desobediència i resistència a l’autoritat.

 

 

Entrada 415
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí