20180402
2 abril 2018

La fiscalia de l’Audiència Nacional comença a investigar els CDRs

Vulneracions:La Fiscalia de l’Audiència Nacional anuncia que està duent a terme investigacions arran de les accions dels CDRs dels últims dies. En un comunicat, la Fiscalia de l’Audiència Nacional, que compta amb el vist-i-plau de la Fiscalia General de l’Estat, qualifica les accions “d’intolerables” i considera que “posen en perill no només la pau pública i l’ordre constitucional, sinó la mateixa essència del sistema democràtic”. Segons Alerta Solidària, arran d’aquestes investigacions de la fiscalia, s’obriran casos com els d’Adrià i Tamara Carrasco o els encausats per l’operació Judes que instruirà el jutge del Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional, Manuel García Castellón.

Entrada 421
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí