20180404
4 abril 2018

L’Audiència Nacional processa la cúpula dels Mossos d’Esquadra pel 20-S i l’1-O

Vulneracions:La jutgessa del Jutjat Central d’Instrucció Carmen Lamela dicta la interlocutòria de processament en el sumari contra la cúpula dels Mossos d’Esquadra pels fets del 20-S i de l’1-O: processa Josep Lluís Trapero per dos delictes de sedició en relació amb el 20-S i l’1-O i per organització criminal, a Teresa Laplana per sedició en relació amb el 20-S, i a Pere Soler i Cèsar Puig per sedició en relació amb 1-O i per organització criminal. Tots quatre recorren la interlocutòria però Lamela desestima el recurs el 18 d’abril. De nou, tots quatre recorren la interlocutòria en apel·lació davant la Sala del Penal de l’Audiència Nacional.

Entrada 422
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí